Linkkatalógus, regisztráció nélküli linkajánlás és gyors elbírálás

Szolgáltatás

Duguláselhárítás
http://www.dugulaselharitas-24h.hu/
Magyar Endre vagyok, 25 éves szakmai tapasztalatom van a duguláselhárítás terén. Számomra nincs akadály, mindenre találok megoldást! Duguláselhárítást vállalok Budapesten és környékén, hétvégén és ünnepnapokon is 0-24 órában. Munkámra garanciát vállalok.
Kombi automata autóbérlés
https://www.koala-autorent.hu/automata-dizel-kombi-autoberles#.UFnj21FjJ5c
Válassza a Koala Autorent kombi autóját, ha sok csomagot szállítana, fontos Önnek a kényelem és az alacsony fogyasztás. Automata váltójának köszönhetően a modern diesel motorok jóval kevesebbet fogyasztanak, mint a kézi váltósak. Tudnivalók a kategória járműveiről: 5 személyes, 5 ajtós, légkondicionált, automata váltós, választható, GPS navigáció, gyermekülés.
Lakberendezési szolgáltatások
http://lakberendezo.net/szolgaltatasok.html
Lakberendezői tevékenységem folyamán, felmérésre kerülnek az elvárások, igények. Kapcsolatfelvétel a társtervezőkkel, szakemberekkel, villanyszerelővel, statikussal stb. Tervrajz elkészítése, világításról, gépészeti kiállítások helyeiről (fürdő, konyha, stb.) enteriőr megtervezése mely során kiválasztásra kerülnek a burkolatok és a színvilág. Látogassa meg weboldalam, ahol részletes leírást talál tevékenységünkről!
Rt alapítás trükkök, tippek
http://www.zrtalapitas.hu
A részvénytársaság egyik legfontosabb tulajdonsága a részvények kibocsátása. A zrt. részvényei kibocsáthatók mind papír alapon, mind dematerializáltan. A részvénytársaság rendelkezésére bocsátott alaptőke sokkal szigorúbb igazolását írják elő a jogszabályok. Az rt alapításkor rendelkezésére bocsátott apportot kötelező könyvvizsgálóval értékeltetni. Az rt alapításhoz szükséges minimális tőke ötmillió forint, ami lénygesen nagyobb, mint a kft minimum tőkéje. Az rt alapítást követően a cég vezetését igazgatóság vagy vezérigazgató látja el. A zrt bejegyzési ideje, illetve a bejegyzési illetéke megegyezika más cégekre irányadó szabályokkal Az rt-k alapítását követő további kötelezettségei nagyrészt megegyeznek a kft-kre irányadó szabályokkal. - A részévénytársasági formai nagyobb elismertséget ad egy vállalkozásnak. Az rt. alapítás egyik fontos előnye, hogy lehetőség van sok különbző részvényfajta és részvénytípus kibocsátásra, így bonyolultabb ügyletek is jól szabályozott környezetben hajthatók végre. A jogszabályok több esetben előírják, hogy valamely tevékenységet folytatása kizárólag rt alapítást követően folytathatók.
Offshore cégek: információk, tanácsok
http://www.offshore-cegek.com
Melyek az offshore cégalapítás legfontosabb iratai? Milyen költségekkel kell számolni az offshore cég fenntartásához? Miért vonzó HongKong offshore cégalapítás szempontjából? Mit érdemes figyelembe venni az offshore cégalapítás államának kiválasztásakor? Cipruson történő offshore cégalapításhoz mennyi törzstőke szükséges? Az offshore cégalapítás sok esetben történik holdingtevékenységre, adómentes osztalékjövedelem fogadására. Az offshore cég igazgatását hogyan lehetséges hatékonyan megoldani? Az offshore cégalapítás sok esetben történik holdingtevékenységre, adómentes osztalékjövedelem fogadására. Milyen követlemények vannak Panama-ban offhsore cégalapításhoz? Szabadalmak, szerzői jogilag védett alkotások, védjegyek hasznosítása mint az offshore cégek tipikus felhasználási területe. Miért népszerű a Seychelles-szigetek mint offshore cégalapítás helyszín? Sok esetben előfordul, hogy valamely termék vagy szolgáltatás iránt érdeklődést tanúsító ügyfelek nem adnak le megrendelést egy magyar szerződő partner részére, viszont szívesen szerződnek egy elismert offshore pénzügyi központban bejegyztetett céggel. Mire használják rendszerint a Costa Rica-i offshore cégeket? Hogyan alakulnak az offshore cégalapítás és az offshore cég fenntartásának költségei? Miért vonzó Vanuatu offshore cégalapítás szempontjából?
KVG Ügyvédi Iroda: adóellenőrzés, offshore, felszámolás
http://www.kvgugyvediiroda.hu
Ügyvédi irodánk legfőbb büszkesége ügyfeleink elégedettsége mellett, hogy biztosan állíthatjuk, hogy a jogszabályok által lehetővé tett jó megoldásokat adtunk problémáikra. Felszámolási eljársokkal kapcsolatos fizetésképtelenségi jogi praxisunkban képviseljük az adós cégek, vagy a hitelezők érdekeit, mind a kapcsolódó tárgyalásokon, mind pedig a kapcsolódó bíróság előtti eljárásokban is. Ügyvédi irodánk a gazdasági jog széles spektrumát átfogó jogi szolgáltatásaival áll ügyfelei rendelkezésére. Képviseljük továbbá ügyfeleinket adóhatósági eljárásokban, adóoptimalizálási terveiket adójogi tanácsadással segítjük, esetleges adóellenőrzési képviseletet látunk el, adóhatósági határozatok megtámadása során képviseljük ügyfeleinket. A speciális gazdasági területek mellett általános szerződésjogi, peres és hatósági képviseletettel, cégjogi megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. A speciális gazdasági területek mellett általános szerződésjogi, peres és hatósági képviseletettel, cégjogi megoldásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Redőnység Kft.
http://redonyseg.eu
Tönkrement a redőnye, de nem akar újat venni? Mi tudunk Önnek segíteni abban, hogy ne kelljen felesleges pénzt költenie! Hívjon minket és akár még ma megjavítjuk redőnyét! -Péter Úr-
Budapesti Profi Iphone Szervíz
http://iphonedoki.hu/?content=szolgaltatasaink
Az iPhone Doki nem csak kiváló iPhone szerviz, de mobiltelefonok adás-vételével, cseréjével is foglalkozik. Az iPhone javítás csak egy a sok egyéb szolgáltatás közül. Megunt, törött, hibás, vagy bármely más készülékét az \\\\\\\"iphoneszerviz\\\\\\\" javítja vagy megvásárolja. iPhone, iPad, Nokia, Samsung, Blackberry, Lg, SonyEricsson, Sony, Motorola szerelés, javítás, szoftverfrissítés. Az általuk javított hibákra 3 hónap garanciát vállalnak. 
Szolgáltatásaikon felül futárszolgálat tudja biztosítani a Vevők kényelmét egész Magyarországon belül, de az üzlet és a szerviz személyesen is elérhető: 1095 Budapest, Mester u. 4-6.
Cégalapítás
http://www.e-formline.com
Hogy miért nem érdemes egyedül nekifogni a cégalapításnak? Nos, keresse meg weboldalunkat, vagy lépjen velünk kapcsolatba, és elmondjuk Önnek!
Büro 44 Irodatechnikai Kft fénymásológép bérlés
http://www.buro44.hu/
Fénymásoló gépe elromlott, kiöregedett és ebben a nehéz gazdasági helyzetben nem szeretne egy új készülékre beruházni? A Büro 44 Irodatechnikai Kft-nél lehetősége van fénymásológép bérlésre!
Esküvői fotózás árak a wblapomon
http://eskuvoifoto.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=39305
Ha átnézi a weblapmon lévő esküvői fotózás árakat, láthatja, hogy nagyon kedvező áron készítem a fotókat. A szép esküvői képek elkészítéséhez szakembert, esküvői fotós érdemes hívni, mert csak ő tud olyan képeket készíteni amelyekkel évek múlva is meg lesz elégedve. A fotós kiválasztásánál szempont a fotók minősége, és az esküvői fotózás munkadíja is
Német Cégmenedzsment
http://www.nemetceg.eu
Német vállalkozások menedzselése, német cégalapítás, a Német Vállalkozás Menedzsment fő profilja. A németországi cégalapítás (UG alapítás, GmbH alapítás) során, megbízható partnerekként állnak ügyfeleik rendelkezésére, mellyel garantált az általuk kezelt német cég számára az idő- és tőkemegtakarítás. A német vállalkozás, lehet mini GmbH, GmbH, GbR vagy bármilyen német cég.
Német Cégmenedzsment
http://www.nemetcegalapitas.de/?content=cegalapitas
A Németországi Vállalkozás Menedzsment 2008 óta nyújt professzionális szolgáltatást, német cégalapítás, illetve német cég kezelése során. A többszáz GmbH alapítás, UG alapítás (mini GmbH alapítás 1euro gmbh alapítás) kialakított egy olyan kapcsolat- és ügyfélkezelő rendszert, mellyel biztos hátteret tudnak nyújtani ügyfeleiknek a németországi cégalapítás, majd a német vállalkozás kezelése során. Az évek alatt megszerzett rutin, a német cégalapítás során partnereiknek idő- és tőkemegtakarítást eredményez.
Áthangolás
http://www.athangolas.hu
Az áthangolás segítségével átalakíthatjuk az életünket. Fejleszthetjük a kreativitásunkat, és elérhetjük az igazi boldogságot.
Portál a csődeljárásról: csőd és felszámolás infók
http://www.csodeljaras.net
Ki jogosult kezdeményezni a csődeljárást? Mi a csődeljárás esszenciája a hitelezők szempontjából? Mi a csődeljárás és a felszámolás közötti legfőbb különbségek? Mikor lehet indokolt a csődeljárás mellett dönteni? Mik a főbb történések a csődeljárás során általános esetben? Mennyi idő szükségeltetik a csődeljáráshoz általában? Mennyi idő alatt zajlik le egy felszámolás egyszerűsített eljárással? Milyen feladatokat lát el a bíróság a csődeljárás során? Mennyi illetéket kell fizetni csődlejáráshoz és felszámolási eljáráshoz? Mik a felszámolási eljárás kockázatai a csődtörvény utolsó változása szerint? Mik a meghatározott feltételek a csődtörvényben a csődeljárás vonatkozásában? Miért lehet vonzó a csődeljárás az adós cégeknek? Milyen kötelezettségeket tartalmaz a csődtörvény a cégek ügyvezetői számára? Hogyan kezdeményezheti a felszámolási eljárást az adós cég?
Tippek offshore cégekről: alapítás és működtetés
http://www.offshorevilag.com
Sok esetben előfordul, hogy valamely termék vagy szolgáltatás iránt érdeklődést tanúsító vásárlók nem adnak le megrendelést egy magyar szerződő partner részére, viszont szívesen szerződnek egy elismert offshore pénzügyi központban létrehozott társasággal. Melyek az offshore cégalapítás legfontosabb iratai? Miért vonzó Vanuatu offshore cégalapítási szempontokból? Hol történik a legtöbb offshore cégalapítás? Szabadalmak, szerzői jogilag védett alkotások, védjegyek hasznosítása mint a tipikus elhasználási területei az offshore cégeknek? Miért misztikus az offshore cégek világa? A Costa Rica-i offshore cégeket mire hasznosítják a legtöbb esetben? Offshore cégalapításra számos állam kínál lehetőséget, azonban nagyok a különbségek a különböző helyszíneken alapítható offshore cégek nyújtotta előnyökben. Miért népszerű a Seychelles-szigeteken bejegyzett cégekkel az offshore-ozás? Milyen kiadásokkal érdemes kalkulálni az offshore cég működtetésével kapcsolatban? Panama-ban bejegyzendő offhsore cégalapításhoz mennyire magas követelményekkel kell számolni? Az offshore cég igazgatását hogyan lehetséges hatékonyan megoldani? Offshore cég a Brit Virgin Szigeteken: miért érdemes? Cipruson történő offshore cégalapításhoz mennyi törzstőke szükséges? Legális az offshore cégalapítás? Az offshore cég menedzselését hogyan lehetséges effektíven megoldani? Miért szerencsés HongKong offshore cégalapítási szempontból? Miért népszerű a Seychelles-szigetek mint offshore cégalapítások helyszíne?
Szlovák cégalapításról: szlovák cég előnyei
http://www.szlovakcegalapitas.com
Portálunkon valós képet mutatunk a szlovák cégekről bemutatva az előnyöket és hátrányokat is. Fontos megjegyzeni, hogy a vélt előnyök ellenére a Szlovák vállalkozásból kivont jövedelem igen magas forrásadóval terhelt, szemben a magyar, vagy egyes EU tagállamokból a tulajdonosnak történő kifizetések. Hogyan lehetséges tőkéhez juttatni a szlovákiai cégeket? A szlovák cégalapítás fontos járulékos teendője az EU-s adószám kiváltása, amely azonban a magyar feltételeknél lényegesen nehezebb. Mennyire a divat befolyásolja a magyarországi vállalkozók szlovákiai cégalapítási kedvét? A szlovák cégalapítást sok esetben a magyar regisztrációs adó elkerülése motiválja, azonban a magyar hatóságok erre is fokozott figyelmet fordítanak az utóbbi időkben. Biztosan érdemes szlovák céggel autót vásárolni? A szlovák cégalapítás nagy népszerűsége ellenére számtalan veszélyt is hordoz magában. Éri-e diszkrimináció a Szlovákiában céget alapító magyar vállalkozókat? Az általános vélekedés szerint Szlovákia sokkal vállalkozóbarátabb adózási környezetet jelent, mitn a magyar cégek. Szigorodott-e az EU-s adószám kiadása a magyar tulajdonú szlovák cégeknek? A szlovák cégalapítás - bár rugalmasnak tűnik - sok más, hasonló, vagy jobb feltételeket kínáló állammal összehasonlítva nehézkesnek mondható. Meddig maradhatnak fenn a szlovák cégek előnyei? A magyar adóhatóság ellenőrei sok esetben gyanakvással fogadnak egy-egy szlovák cég által kiállított számlát.
Információk ausztriai cégalapításhoz: osztrák cégalapítás és üzemeltetés
http://www.ausztriaicegalapitas.com
Az Ausztriában tapasztalható magasabb életszínvonal, a valóban nyugat-európai átlagjövedelmek biztosabb és jobb megélhetést biztosítanak a magyar vállalkozóknak, mint a hazai viszonyok. Mennyi idő alatt lehetséges az ausztriai cégalapítás? A kezdeti nehézségeket leküzdve azonban a vállalkozók a valóban őket segítő környezettel találkoznak Ausztriában? Mekkora életszínvonal javulást remélhetünk az osztrák cégalapítástól? Az ausztriai cégalapításnak egy másik fontos lépése a tevékenységi engedély megszerzése, amely sokal több tevékenységet érint, mint Magyarországon. Mennyiben mások a gazdasági etikai szokások Ausztriában? Az osztrák cégalapítási folyamatban fontos megjegyezni, hogy az adószám kiváltása bár kötelező, nem történik meg automatikusan a cégbejegyzéssel, mint hazánkban. Amennyiben később nem szükséges, hogyan lehet a megalapított céget megszüntetni? Az ausztriai cégalapítást választók a magyar cégalapításnál hosszabb bejegyzési idővel találkoznak. Mennyivel jobb az élet az osztrák sógoroknál, mitn Magyarországon? Az Ausztriában bejegyzett cégeket sokkal nagyobb elfogadottság és presztizs övezi, mint a Közép-Európa más államaiban bejegyzett cégeket. Az egy főre jutó GDP-különbség mennyivel könnyebb megélhetést jelent? Az ausztriai cégalapítás sok esetben jó ugródeszka azoknak, akik tőlünk nyugatabbra szeretnének terjeszkedni szolgáltatásukkal vagy termékükkel.
Német Vállalkozás Management
http://www.nemetcegalapitas.com/cegalapitas.php
Németországi cégalapítás, német vállalkozás menedzsment szolgáltatásai során nyújt megbízható háttértámogatást a Németországi Vállalkozás Menedzsment. Az évek alatt megszerzett tapasztalat, a német cégalapítás során idő- és tőkemegtakarítást eredményez partnereiknek, akár GmbH alapítás, UG alapítás (mini GmbH alapítás, GmbH 1 euro) vagy bármilyen német cég alapítása és működtetése folyamán. Egyre több lehetőség van Németországban vállalkozások elindítására, kihasználva az adott ország adta adózási kedvezményeket, és egyéb vállalkozóknak biztosított kedvező lehetőségeket.
Gyémántesküvő Esküvőszervező Iroda
http://gyemanteskuvo.hu/eskuvoszervezes
Álomszép esküvőtől az extravagáns esküvőig! Az esküvőszervező lényege, hogy a legjobb áron a legszebb minőséget kapjátok. Az esküvőszervezésnél érdemes a dekorációt, a menyasszonyi ruhával, az esküvői tortával és a meghívókkal összekoordinálni. Az esküvőszervező iroda profi, okleveles esküvőszervezőivel minden együtt lesz. Merjetek nagyot álmodni, és az esküvőszervezést bízzátok ránk, hisz ez az életetek legfontosabb napja, az Esküvő. Az esküvői videó, fotó pedig a legfontosabb emlék lesz számotokra, lélegzetelállító alkotásokkal.
Esküvői fotó
http://magyarorszagmosolya.hu/
Az élete legszebb pillanatát megörökítem, idős korotokra is vissza tudjátok hozni az élményt. Ezt az eseményt mindig szívesen fogjátok nézegetni! Nem lesz másik alkalom kérj időpontot most. A helyszínt ti választjátok, műtermi, szabadtéri, vagy egyéb helyszín.
Hotel Győr
http://www.amstelhattyu.hu
A páratlan szépségű hotel Győr az a szállás, ahol biztosan jól fogja magát érezni minden vendég! Ha Ön is szeretne egy nagyszerű hétvégét eltölteni a csodálatos városban, akkor forduljon hozzánk a hotel Győr érdekében és biztosan elégedett lesz.
Molino, a függesztett reklám
http://www.plakat-matrica.com/molino-nyomtatas.html
Ha reklámozni szeretne molinó segítségével és egy egyszerű, lényegre összpontosító grafikát szeretne, amely átláthatóvá és érthetővé teszi az Ön által reklámozni kívánt terméket, céget, akkor hívjon minket, és mi megtervezzük, felfüggesztjük Önnek. A függesztett reklám, mint molinó segíthet Önnek könnyebben eljuttatni az információkat a közönséghez azzal, hogy feltűnő színű és kiemelkedik a környezetből. Lényege abban rejlik, hogy figyelembe vesszük a környezetet, ahová kifüggesztjük.
Távfelügyelet
http://www.diracom.hu/tavfelugyelet
A mai világban, ahol szinte sohasem tudhatjuk biztonságban adatainkat némely esetben elengedhetetlen a vádelem. Vállalatunk a távfelügyelet rendszerek kiépítésével hatékony megoldást tud nyújtani az Ön számára is, forduljon hozzánk!
Raklapok tárháza
http://ppbudafok.hu/termekeink.php
Cégünk tevékenységét a raklapok adás-vételével jellemezhetjük. Begyűjtjük, feldolgozzuk fahulladékát és újrahasznosított raklapokat állítunk elő. Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen, vagy honlapunkon keresztül!
Diamondwedding Esküvőszervező
http://diamondwedding.hu/
Az esküvőszervezést sokan még ma is luxusnak tartják. Úgy vélik, hogyha profi esküvőszervezőt fogadnak, ha más szervezi meg az esküvőt, akkor esetleg nem olyan lesz, mint amilyet elképzeltek maguknak. Ez tévhit, az esküvőszervező a szervezés terén szerzett számtalan tapasztalatából és szakmai tudásából adódóan pontosan tudja, mik azok a dolgok, amikre különös gondot kell fordítani az esküvő megszervezése során. Az esküvőszervező egyénre szabott ötleteivel és azok profi kivitelezésével különlegessé varázsolja az esküvőt. Az esküvőszervező gondoskodik róla, hogy a nagy nap minden apró részlete egységes képet nyújtva tegye mindenki számára felejthetetlenné az esküvőt.
Divatos szobafestés nem sokáig.
http://xn--szobafests-j7a.net/lakberendezesi-divat-a-minimal-stilus-szerint/
Egyszer régen kialakult egy stílus az emberek életében, de aztán jött egy új korszak és ezzel együtt jött egy másik stílus. Így megy ez. A divatos szobafestés sem lesz olyan nagyon sokáig, hiszen ez is majd egyszer eltűnik és lesz helyette más. A divatos szobafestés a mai világban egy fontos és meghatározó útmutató a lakásunk megformálásának, a színek kiválasztásában és a stílus kialakításában.
Autóhitel - Hitelplusz
http://www.hitelplusz.hu/autohitel.html
Igényeljen autó hitel elbírálást a Hitelplusznál! A legkedvezobb autóhitel konstrukció, melyet megismerhet! A hitel tárgya és egyben fedezete is az autó. Lehet új vásárlású hitel, vagy már meglévő autóra szóló hitel vagy gépjármű finanszirozó váltás. Irányulhat új, vagy használt autó beszerzésére. Az autohitel kiértékelése nagyon gyors lefolyású, akár 2-5 nap alatt is lezajlik. Menete: egyedi árajánlat kérés után hitelbírálat, majd ezt követi a szerződéskötés, az okmányirodai ügyintézés, tulajdonjog átírás és a banki opció bejegyzés, végül a hitel összeg utalása és a gépjármű átadás! Mindez ügyfélbarát és átlátható módon. Az autó hitel ignénylése és intézése során nem kell szerzodési díjat fizetnie, valamint az ügyintézés is ingyenes. Az autóhitel konstrukció mellé igényeljen most kedvezményes Casco biztosítást, ezt is szerzodési díj nélkül. Forduljon hozzánk bizalommal és személyre szabott autohitel ajánlatot készítünk Önnek! De ha úgy tartja kedve, látogasson el honlapunkra, ahol az autó hitel minden paraméterét, saját kezüleg is kiszámolhatja, majd ezt az egyedi autóhitel konstrukciót elküldheti nekünk. Hitelplusz, a legkorszerubb autohitel.
Útfelújítás - Tóth Aszfaltplasztika
http://www.tothaszfaltplasztika.hu/home.html
Útfelújítás,kátyúzás, aszfaltozás mesterfokon az egész országban. Asphalt infrared technológiának köszönhetően egy kátyú 15-18 perc alatt eltüntethető akár télen is! Munkánkra három év garanciát vállalunk!Nincs hangos aszfalt vágás és törmelék elszállítás, a forgalom a munkavégzés után azonnal visszaállítható.Új generációs minőségi hőtechnológiai módszerrel dolgozunk, mely Amerikából származik, több mint 30 éves múltra tekint vissza és sokkal környezetbarátabb tulajdonságokat mutat többi technológiánál. A rossz aszfaltot újrahasznosítjuk, és vissza aszfaltozzuk, valamint nem hagy repedéseket, sem éleket az aszfalton, a környezeti hatásoknak kitűnően ellenáll, és mindez jelentősen megnöveli az aszfalt élettartamát. Folyamatos fejlesztések mellett dolgozunk. Munkáink országszerte és külföldön is megtalálhatóak, egy megelégedett vendégkörrel rendelkező cég vagyunk. Referenciáink: autópályák, repterek stb.
Kamerás csatornavizsgálat
http://www.dugulaselharitas-azonnal.hu/kameras_csovizsgalat.php
Magyar Endre, duguláselhárító szakember kamerás csatornavizsgálattal is foglalkozik. Belülről vizsgáljuk meg a csövezetékeket, azáltal pontos képet kapunk a műszaki állapotról. Így tudjuk azonosítani a cső sérülésének okát, anélkül, hogy felesleges földmunkát végeznénk. Mire jó még ez a fajta vizsgálat? Rejtett és szabad szemmel nem látható sérülések feltérképezésére, csatorna kivitelezési hibák meghatározására, visszatéro dugulások okának megállapítására, a duguláselhárítása utáni ellenőrzésre (ami kizárhatja a késobbi reklamáció jogosságát azzal összefüggésben, hogy miért dugult el újra a csatorna akár egy hét múlva).
1 2 3