Linkkatalógus, regisztráció nélküli linkajánlás és gyors elbírálás

Sport

AquaFitness
http://aquafit.hu/
Kecskemét új Uszodájában, az ország egyik legjelentősebb fedett vizes Fürdőkomplexumában nyitották meg professzionális Fitness termünket. Az épület rendelkezik Versenyuszodával, Tanuszodával, Élményfürdővel, Termál-, és Wellness-részleggel. A minden igényt kielégítő Szauna világ tökéletes befejezése lehet egy intenzív edzésnek! Ennél fantasztikusabb hely nem létezik egy Edzőterem számára, mellyel a térségben élők, dolgozók egészségesebb, tudatosabb életmódjához szeretnének hozzájárulni.
boxterem.hu
http://boxterem.hu
Bérelhető Box, Kick-Box, Karate (küzdősport) edzőterem. (06/30-682-1874) Box, Kickbox, Thai box edzések folyamatosan egész héten. 1142 Budapest, Nagy Lajos Király útja 136. Belső udvar.
Ju-Jitsu Edzések Budapesten
http://www.torashinjujitsu.hu
A Torashin Dojo Budapesti edzései heti 2x Budán elérhető. Gyere el az egyik edzésre, és meglátod a ju-jitsu a te részeddé is válik.
angoltabella
http://angoltabella.blogspot.hu
Minden ami az angolfocival kapcsolatos. Tabella a kulombozo angol ligakban, statisztika a jatekosokrol, csapatokrol.
sportfogadas
http://sportfogadasok.org
Sportfogadás A-tól Z-ig, remek tippekkel, az online sportgodás rejtélyeivel, tuti tippmix tippek, foci tippek és mas hasznos infókkal a fogadás kedveloinek.
Spartakus 38
http://sportfogadasok.org
Ha szereted a sportot es meg akarod ismerni a fogadas rejtejeit, akkor jo helyen jarsz. Hasznos informaciokal szolgalunk, hogy a befektetett penzed megsokszorozodjon. Naprakesz statisztikaj a kulombozo orszagok bajnoksagairol.