Linkkatalógus, regisztráció nélküli linkajánlás és gyors elbírálás

Oktatás

Főnix Idegennyelv oktatás és fordítás
http://fonix-forditas.hu/
Idegen ajkúak magyar nyelvre oktatása francia, német, vagy angol közvetítő nyelvvel. Eldöntötte: Magyarországon próbál szerencsét, államvizsgát kell tennie, vagy üzletemberként családjával költözött Magyarországra - a lényeg ELSAJÁTAÍTANI EZT A FURCSA-NEHÉZ-GYÖNYÖRŰ NYELVET. Egyéni és kiscsoportos magánórák, céges tanfolyamok Magyarországon élő, és dolgozó külföldieknek francia, angol, német, szerb- és horvát nyelvek közvetítésével.
Scorbis, az okos portál!
https://www.scorbis.com
A scorbis.com az okos portál lehetőséget teremt arra, hogy a tanároknak és a diákoknak ne kelljen órákat utazniuk, hogy tanítsanak vagy tanuljanak az iskolán kívül korrepetálás, magánóra keretében. Az oldalon lehetőség van saját profil kialakítására, fényképek, dokumentumok megosztására. Az online oktatási rendszer és a virtuális tanterem használatához nincs szükség egyéb szoftverek letöltésére és telepítésére, viszont szükség van regisztrációra, amely ingyenes az oldalra és az is marad. A virtuális tanterem tartalmazza a chat-et, videó beszélgetést, képernyőmegosztást, virtuális táblát, amit mind a magántanár, mind a diák szerkeszthet, ez is elősegíti, hogy az oktatás teljes értékű legyen. A scorbis.com oldalon nincsenek tantárgyi megkötések, az oldalon minden tantárgy megtalálható, tanítható és tanulható. Az oldal fejlesztői folyamatosan dolgoznak azon, hogy az oldal egyre magasabb színvonalon működhessen. A scorbis.com megtalálható Facebookon és a Twitteren, ahol a látogatók és felhasználók újdonságokat és érdekességeket olvashatnak a tudomány és oktatás világából.
Fekete István Általános Iskola – Zichyújfalu
http://www.feketei-zu.sulinet.hu/
A Fekete István Általános Iskola Zichyújfaluban, az Iskola utca 6-os házszáma alatt fekszik, festői környezetű, zöldövezetű területen. Az iskolában színvonalas, kooperatív oktatás folyik.
Fejér Megyei Eötvös József Szakközép Iskola és Kollégium
http://www.seregszaksuli.hu/
A Fejér Megyei Eötvös József Szakközép Iskola és Kollégium Seregélyes, 5 hektáros zöldövezetű területen fekszik. A nebulókat családias légkör fogadja. A sikeres tanulmányi eredményeket elért tanulókat elismerik, s az itt megszerzett tudással könnyedén el lehet helyezkedni. A továbbtanulás előtt álló nyolcadikos diákok szakiskolai és érettségit adó szakközépiskolai képzésekre jelentkezhetnek, amikről az iskola weboldalán tájékozódhatnak bővebben. Az iskolában továbbá érettségire felkészítő felnőttoktatás is van.
Műköröm tanfolyam
http://www.mukorom-tanfolyam.hu/
A műkörmös tanfolyam lehetőséget nyújt a számodra, hogy megnézd az országban mely városokban, településeken indulnak OKJ-s műkörmös szakképzések. Ha te is szeretnél egy jó szakmát, akkor gyere és jelentkezz, hogy megtudd, mikor indulnak a következő kurzusok városodban!
Fodrász oktatás
http://www.fodrasz-tanfolyam.hu/
A fodrász oktatás portálja abban segít neked, hogy megtudd elsőként melyik oktatást tartó cég kínálja a városodban, lakhelyedhez közel a fodrász OKJ-s képzését. Ha szeretnél te is fodrász lenni, s szeretnéd a tudást a városodban megszerezni, akkor gyere és jelentkezz, hogy első kézből értesülj az oktatás minden fontos részletéről.
Gépjárművezetői szaktanfolyamok
http://www.jogositvany-tanfolyam.hu
GKI szakképzések, valamint több fajta kategóriás jogosítvány és földmunkagép-kezelő és egyéb ipari gépkezelő tanfolyamok, céges megrendelők esetében akár helyszínen is.
Továbbtanulás Dániában
http://www.sceda.eu
A Scandinavian Education Agency tandíjmentes felsőoktatási, akadémiai, főiskolai és egyetemi képzéseket kínál Dániában, angol nyelven.
Copyrama Kft
http://www.szakdolgozatkoteszet.com
Több éves tapasztalattal rendelkező budapesti nyomdánk várja Önt ha szakdolgozatát akár azonnal szeretné beköttetni. Nálunk minden lehetséges, legyen szó hétvégéről, késő estéről, ránk mindig számíthat. Vidékről is megrendelheti kötését és mi elvisszük Önnek akár még aznap!
Kék T Autósiskola Pécs
http://www.autosiskolakekt.hu/jogositvany.html
A Kék T Autósiskola Pécs és Motoros Iskola Pécs jóvoltából jogosítvány B kategória -ban és A kategóriában szerezhető. Az autósiskola Pécs egyik legjobban felszerelt oktatótermével rendelkezik, ahol a legmodernebb multimédiás oktatóeszközökkel tanítják a hallgatókat, ezzel is közelebb juttatván őket az A motoros jogosítvány vagy épp a jogosítvány B kategória megszerzéséhez. Az autósiskola Pécs belvárosában található, ahol tartozik hozzá egy motoros bolt Pécs belvárosában szintúgy. A motoros bolt Pécs egyik legjobban felszerelt szaküzlete, motoros ruházat és bukósisak vásárolható.