Linkkatalógus, regisztráció nélküli linkajánlás és gyors elbírálás

Ipar

Iparral kapcsolatos linkek gyűjteménye: gyártás, élelmiszeripar, fémipar, bútor gyártás, vegyipar, stb.

Elektro-Mix Villamosipari Kft.
http://elektromixkft.hu/
A Testo 882 a legkorszerűbb hőkamerák egyike, a 320 x 240 pixeles felbontással precíz infraképek készítésére alkalmas. A nagylátószögű objektívvel akár egész épületfrontok, nagyobb kiterjedésű berendezések mérésére is használható. A 60mK termikus érzékenysége révén a legkisebb hőmérsékletkülönbségeket is megjeleníti. A beépített digitális fényképezőgép segítségével az infrakép mellett a valós képet is rögzíti.
Kazán
http://www.kazaninfo.hu
Gáz vagy pellet kazán, vegyes tüzelésű kazán, valamint kazán szervizek egy helyen, a kazáninfó oldalán!
Hidraulika szivattyú
http://www.ontogepszerviz.hu
Hidraulika szivattyú felújítása és diagnosztikája is megrendelhető cégünktől. Látogasson el honlapunkra és tekintse meg szolgáltatásainkat!
Emelők
http://www.emeles-technika.hu
Emeléstechnikai berendezések a GTE Sodronykötél Kft-től. A cég számtalan berendezést kínál, mint pl. acélsodrony függesztékek. Weboldalán használati információk is megtalálhatóak a termékekről.
Szkaliczki és Társai Műanyag Feldolgozó Kft.
http://www.szkaliczki.hu/
A Szkaliczki és Társai Műanyag Feldolgozó Kft. hőformázás segítségével logisztikai tálcák, bliszterek és csukóbliszterek előállításával foglalkozik.
Kőzetgyapot hőszigeteléshez
http://www.dalostuzep.hu/kozetgyapot
Új családi házunk építésekor és utólagos szigeteléshez is az egyik legjobb szigetelőanyag a kőzetgyapot. A ház minden részét jól tudjuk szigetelni, csak ki kell választanunk a megfelelőt a homlokzati falak, a padló vagy a tetőtér szigeteléséhez. Gipszkarton falak hangszigetelésére is kiváló megoldás a Rockwool Steprock. Önnek melyik termékre van szüksége? Nézze meg weboldalunkat, és válassza ki a megfelelő kőzetgyapotot otthona szigeteléséhez!
FEMSZ
http://femsz.hu

Könnyűszerkezetes épületek tervezésével és egyedi acélszerkezetek kivitelezésével foglalkozunk.

Konstruktív Kft.
http://mugyanta.hu/index.php?content=szolgaltatasaink
Elhasználódott, tönkrement padlója? Szeretné, ha higiéniai követelményeknek és tartósságnak megfelelne? Nagy tapasztalattal várjuk régi porzó és új minőségi betonfelületek, aszfaltburkolatok bevonását különböző vastagságú műgyanta burkolat, műgyanta padló, ipari padló, és epoxi padló burkolati rendszerekben, igény szerint sima vagy csúszásmentes (szemcsés) kivitelben. A műgyanta burkolatot alkalmazzák ipari és kereskedelmi területeken, de használják pl. garázsok, pincék, kazánházak aljzatán vagy bemutatótermek, de akár elegáns üzlet-helységek, éttermek, kávézók burkolataként is dekorációként, pormentesítésre.
Kontinex Kft.
http://www.kontinex.hu
A Kontinex Kft. 1989. óta működik, fő profilja a mobil és helyhez kötött elektronikus mérlegek, mérlegrendszerek gyártása, forgalmazása, szervize. Több száz berendezés működik Magyarországon. Mérlegek, darumérlegek, hídmérlegek, raktári mérlegek, mechanikus mérlegek, mobil mérlegek széles skáláját kínálja. Ezen kívül a cég rétegvastagságmérő és keménységmérő készülékeket, berendezéseket ajánlja és szervizeli nagy tapasztalattal.
Építőipari kivitelezés
http://www.amelis.hu/amelis-szolgaltatasaink/generalkivitelezes
Rengeteg nagynevű vállalat választotta már építőipari kivitelezésüket és minden megrendelő örült a végeredménynek, akár felújításról, akár teljes átépítésről is volt szó. Abban az esettben, ha az Ön éttermét is át kéne alakítani a tervek elkészítésétől az utolsó folyamatig minden munkát az Amelisre lehet bízni, hiszen a generál kivitelezés az életük! Keresse őket nyugodtan, hogyha építőipari kivitelezés a feladat.