Linkkatalógus, regisztráció nélküli linkajánlás és gyors elbírálás

Állás, munka

Ebbe a kategóriában munkával, álláshirdetéssel, munkaerő közvetítéssel és kölcsönzéssel foglalkozó weboldalak kaphatnak helyet.

Építőmérnök állások
http://www.mernokbazis.hu/allaskereso/epitomernok-allasok
A Mérnökbázisnál egyebek mellett programozó, építőmérnök állások között nézelődhetnek a felhasználók. További szolgáltatásként hírek, céges profilok is megtalálhatóak a portálon.
Diákmunka
http://www.ihungary.net
Egyetemistaként hamar megtanulja az ember, ha önállóvá és függetlenné akar válni, akkor hamar keresni kell magának a tanulás mellett valami munkát. Ám az korántsem olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. Igaz ma már nemcsak az újságokban, hanem az interneten is böngészhetünk. De a papírmunka, orvosi igazolás, és regisztrációs díj befizetése után sem biztos, hogy megkapjuk álmaink "állását". Sőt ma már annyi diák keres magának plusz bevételi forrást, hogy néha csak ismerős segítségével juthatunk egy-egy munkához. Mint a való életben, már a középiskolai évek alatt megindul a versengés, és bizony csak a legerősebb marad életben.
Állás
http://www.bekesmmk.hu
Ha az állás írások Önt is érdeklik, akkor nálunk a helye, hiszen mi mindenről beszámolunk honlapunkon, ami csak az állásokkal kapcsolatos. Önnek csak válogatnia kell a cikkek közül és kedvére olvasgatni. Az állás hírek nálunk várják!